neljapäev, 12. november 2020

Mardilaat aitab arendada keskkonnasõbralikkust

Täna toimus traditsiooniline Laupa kooli Mardilaat.

Seekord küll pisut teistmoodi: ostjad olid vaid oma kooli õpilased ja kui mõni abistav lapsevanem tahtis appi tulla, siis ainult maskis ja hoolikalt desinfitseerituna.

Üritus algas taas äri- ja rahamaailma puudutavate viktoriiniküsimustega. Seekord olid teemaks annetused: mil viisil saab raha annetada, missugused on suuremad heategevuslikud kampaaniad ja milline on rekordsumma, mida on annetamisega kogutud. 

Kolmkümmend usinat müüjat pakkusid väga vaheldusrikast kaupa. Müügis olid küpsetised, kuivatatud puuviljad, hoidised, erinevad jõuluteemalised ehted, savinõud, küünlad, seebid, teise ringi raamatud ja veel palju põnevat. Iga aastaga läheb kaubavalik aina paremaks, mitmekesisemaks ning rohkem on tähelepanu pööratud taaskasutusele ja vana asja taasväärindamisele.
Seekord oli nutikalt ära kasutatud erinevaid pakendeid: krõpsutopsid, metallist kassikonservi- ja munakarbid; kanga- ja vineerijäägid, vanad mänguasjad ja raamatud. 


Väga populaarne õpetajate korraldatud õnneloos sai väga-väga kiiresti otsa, kuigi loose oli 211.

Kogutud summa läheb Laupa kooli õpilastele mõeldud Jõulutöötubade korraldamiseks. Loodame, et saame seda teha ja kui ei, siis mõtleme midagi muud toredat välja, sest küll need lahedamad ajad ükskord taas tulevad.

Rohkelt pilte leiab meie FB lehelt





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar