laupäev, 12. september 2020

Uuel aastal uue hooga

 

Neljapäeval, 10. septembril, kogunesid muusikaklassi 5.-9. klasside esindajad, kes soovivad kaasa lüüa  Rohelise kooli projektis.

Kohale olid tulnud 5. klassist Kristella, Lisänn, Marilin, Jasmiin, 6. klassist: Getter, Laura K, Laura F, 8. klassist: Kätlin, Sofiko, 9. klassist Marianne, Hannaliisa, õpetajad Anneli, Terje, Mairi, Pille E, huvijuht Kairi, lapsevanem Heili ja direktor Kaarel.

 Arutleti, eelmiste õppeaastate tegevusi seoes Rohelise kooli projektiga ja otsustati sel õppeaastal uuesti alustada, sest me tegeleme nii või teisiti rohelise mõtteviisi arendamisega, teeme õppekäike ja meil on keskkonnasõbralik ja looduslähedane kool. Meie tegemised on saanud vabariiklikku tunnustust ja meil on tahtmist saada Rohelise kooli lipu omanikuks. Lisaks oleme liitunud ka Liikuma kutsuva kooli projektiga, mille tegevused kattuvad tervise ja heaolu teemadega.

                                    

Valiti uus keskkonnatöörühm ja eestvedajaks õp. Anneli. Algklassidele info edastajaks ja tagant tõukajaks hakkab 4. klassi õpetaja Pille.

Pandi paika uue õppeaasta teemad.

Õp. Terje rääkis ka keskkonnaülevaatuse ja ressursikulu võrdleva analüüsi vajalikkusest.


Rohelise kooli projekti koosolek nr 1.





 






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar